NY serie til mænd “XMen Skin Care”

Anna Keller Ikke kategoriseret

Med “XMen Skin Care” præsenterer Neovitanna hudpleje nu en ny, smart og frisk plejeserie til mænd, der dækker alle mandens behov!

Med XMen Skin Care vil din hud fremstå vital, sund og velplejet. Huden beskyttes aktivt mod ”digital aldring” og for tidlige alderstegn og bliver mere modstandsdygtig over for “tidens tand”

De sensuelle, sporty og elegante dufte tilfører en ekstra dimension til den daglige luksus, det er at pleje din hud.

Den tydelige nummerering (o – 4) af produkterne gør det til en fornøjelse at benytte dette effektive plejesystem

Produkterne

X0 Hair, Beard & Body Shower (o)

En forfriskende og nærende allround shower-mousse og springbrættet til dit personlige plejesystem!  Dette bæredygtige produkt plejer din krop, dit hår og dit skæg – helt enkelt. Forkæl dig selv og hele din krop med dette afslappende og forfriskende shower-produkt!

X1 Clear & Refresh (1)

En opløftende og rensende gelmousse til ansigtet. Brug morgen og aften. Fugt dit ansigt med vand, og tag det, der svarer til en valnød, af X1 Clear & Refresh, og massér din hud med cirkelbevægelser.

X2 Calm & Tune (2)

En multifunktionel og vitaliserende ansigtstoner/aftershave-pleje. Brug morgen og aften. Fugt en vatrondel med X2 Calm & Tune, og før den i skæggets vokseretning fra midten af ansigtet og ud mod ydersiden af ansigtet. Som aftershave: Efter barbering skal du tage en tilpas mængde X2 Calm & Tune og putte den direkte på huden med hænderne.

X3 Eye & Skin Booster (3)

En innovativ 2-in-1-booster til intensiv pleje af øjenområdet og ansigtshuden. Brug morgen og aften. Som øjenpleje: Tag en mængde svarende til en peanut af X3 Eye & Skin Booster, og påfør den med din ringfinger omkring øjenområdet, idet du masserer den meget forsigtigt ind. Som særligt effektivt produkt til hele ansigtet: Tag en mængde svarende til en hasselnød af X3 Eye & Skin Booster, påfør den på renset og tonet ansigtshud, og massér den forsigtigt ind.

X4 24h Skin Power Gel (4)

En meget effektiv gelmousse til enhver hudtype, som foretrækker et opløftende, intensivt produkt, men stadig med en let og forfriskende tekstur. Brug morgen og aften. Tag en kugle svarende til en mandel af X4 24h Skin Power Gel eller X4i 24h High Energy, og massér moussen forsigtigt ind i din rensede og tonede hud.

Læse mere nederst på siden under:  Neovita´s produkter

LED – lysterapi

Anna Keller Ikke kategoriseret
Nu tilbyder Neovitanna hudpleje LED LYSTERAPI

LED lysbehandling er en effektiv behandlingsmetode, hvor huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder i forskellige dybder, med en specifik intensitet og frekvens.

Dine fordele:

– Stimulerer collagen produktionen og elastinfibre
– Styrker lymfe- og blodcirkulationen
– Modvirker acne og virker anti-inflamatorisk
– Der er ingen helingstid efter behandlingen
– Giver synligt resultat efter få behandlinger.

Læs mere under: Ansigtsbehandlinger

Ny desinficerende håndsæbe fra Neovita

Anna Keller Ikke kategoriseret

NEODES Safe & Soft Hand Wash Mousse

Understøtter hygiejnisk håndvask med sin milde desinficerende virkning.

Derudover bliver udtørring af hænderne også modvirket i tider med intensiveret eller intensiv håndvask. En blød film dækker huden som en usynlig velduftende handske uden at være ubehagelig.

NEODES Safe & Soft Hand Wash Mousse er udviklet til dig som reaktion på Covid 19. Den er fremragende til hygiejnisk og alligevel blid håndrensning.

NY Hudplejeserie

Anna Keller Ikke kategoriseret

               

             CELL VITALITY3

Til dig med en travl livsstil og krævende job med skærmarbjede

CELL VITALITY3  er en nyskabende hudplejeserie, der tilbyder effektiv regenerering og beskyttelse mod “Digital Aging”

forårsaget af intensiv smartphonebrug og lange arbejdstider foran skærme.

CELL VITALITY3 genopretter en sund biorytme på trods af uregelmæssige aktive- og hvilepauser og giver huden et frisk og strålende udseende.

Serien omfatter 5 produkter:

 

Elixir 4 Eyes

Er en intensiv vitaliserende og forfriskende serumgel  til øjenområdet, hvor den forebygger hævelser og mørke rande.
Ingredienssystemet cell Vitality3 og vitamin B3 giver energi og beskytter mod negative påvirkninger forårsaget af blåt lys.

Cellefunktionerne styrkes og hudens egen reparationsmekanisme aktiveres, fine linjer og  rynker reduceres, opsvulmende øjne afhjælpes og huden får et lyst og glødende skær.

 

Ready 4 day

Er det perfekte match til en aktiv dag.

Det innovative ingredienssystem, forfriskende koffein og styrkende Buckeye giver hudcellerne et ekstra boost af energi og beskytter mod negative påvirkninger forårsaget af blåt lys og oxidativ  stress. Din hud får en bemærkelsesværdig vitalitet og udstråling og efterlades silkeagtig og velplejet.

 

Recover @ Night

Understøtter hudens egen selvhelbredende evne under søvn.

Sammensætningen af ingredienssystemet  CELL VITALITY3 med sit høje ceramidindhold og det regenererende vitamin B3 fremmer reparationen efter celleskader forårsaget af digital Aging og oxidativt stress.

 

 

Mask 4 Energy

Aktiverer  alle cellefunktioner med en yderst effektiv kombination af ingredienssystemet Natural Cell Vitality Complex, højdoseret hyaluronsyre, maritim energi fra tangekstrakt og salt fra Det Døde Hav. Ingredienssystemet PL Stamcellekompleks understøtter hudens egne reparationsmekanismer. Resultatet er en mærkbar revitaliseret hud.

 

 

Cell Vitality Booster

I krævende og aktive situationer giver Cell Vitality Booster ekstra pleje til din hud med øjeblikkelig fugt og energi fra den kraftige hyaluronsyre og den ekskluseve Natural Cell Vitality Complex. Den styrker, fugter, afbalancerer og reducerer rynker og fine linjer.

After Sun Body Mousse med stopeffekt

Anna Keller Ikke kategoriseret

Neovita lancerer nu 

After Sun Mousse

der øjeblikkelig stopper rødme og eventuel forbrænding på huden i samme øjeblik produktet påføres. Den kan derfor med fordel anvendes straks efter opholdet i solen er afsluttet.  

Produktet beroliger, lindrer, fugter og hjælper hudens egen genopbygning efter soleksponering med Pantheol, Liquirecin og havtorn, der har en beroligende effekt.

Huden fugtes i dybden på grund af den høje koncentration af Aloe Vera og NMF.

Abrikoskerneolie efterlader en silkeblød følelse på huden, og der opbygges en naturlig og sund solbrændthed og ungdommelig glød.  

Udsalgspris 299,- kr.

After Sun Overnight Relief

En anti-inflamatorisk ansigtscreme, der også kan bruges som natcreme.

Huden har særlig brug for pleje under sin natlige regenering, især efter udsættelse for sol og UV-forårsagede hudskader.  Huden har brug for masser af fugt og blid afkøling.

Højkoncentreret Aloe Vera fylder fugtdepoterne i huden, Havtornsekstrakt reparerer hudskader forårsaget af solskader, Liquiredcin og Provitamin B5 beroliger solstresset hud, lindrer huden og 

har anti-inflammatorisk virkning.

Udsalgspris 349,- kr. 

Nyt unik produkt fra Neovita

Anna Keller Ikke kategoriseret

Neovita “inside & out”  

Et overbevisende og effektivt produkt til optimal pleje af huden

Smuk indefra og ud.

Det består af en kombination af en velsmagende juice og et luksuriøst hudplejende serum og er ideelt til hud, som mangler elasticitet og fylde.

Produktet er blevet tildelt den velkendte internationale pris på det 16. europæiske BSB Innovation Price Awards i Amsterdam, for naturlige produkter, deres råstoffer og indpakning.

Hoved ingrediensen i Neovitas Inside & Out er ceramider* som kommer fra stamceller fra Vejbred.

Stamcellerne forsinker cellens alder og skaber en forøgelse af hudens densitet og tykkelse.

en sand ungdomskilde for huden

Kliniske studier af ingredienssystemet  har vist, at kombinationen af indvortes og udvortes brug øger hudens fugtbindende kapacitet langvarigt, og huden bliver således beskyttet mod transepidermal væsketab. Huden fremstår styrket, opstrammet og ungdommelig smidig

Er også velegnet til Psoriasis og efter kemobehandling.

Den intensive antioxidante effekt minimerer oxidativt stress, som delvis er ansvarlig for tidlig ældning af huden.

“Neovita inside og OUT” repræsenterer en milepæl inden for holistisk skønhedspleje.

Neovita produkterne er fuldstændig frie fra direkte og indirekte konserveringsmidler og fyldstoffer.

Udover den betragtelige anti-rynkeeffekt, kan en stærk hudberoligende effekt opnås ved kløende og skællende hudtilstande. Hudens barriere bliver styrket og langvarigt udglattet.

Der opnås en styrkelse af huden elasticitet, forøgelse af hudens densitet og tykkelse, reduktion af dybe rynker og reduktion af leverpletter.

Købes hos Neovitanna hudpleje for en samlet pris på 1.799 kr.

*Ceramider er en vigtig endogen del af hornlagets lipider (cementlignende substans mellem cellerne). De skaber optimale forbindelse af cellerne i det øvre lag af epidermis og støtter således hudens vigtigste funktion som ydre beskyttelseslag for kroppen.

NY anti-age behandling med oxygen

Anna Keller Ikke kategoriseret

Nu tilbyder Neovitanna hudpleje en unik ny dansk udviklet anti-age Oxygenbehandling 

DermaOXY oxygenkonceptet er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer.

Der anvendes produkter, der har en dokumenteret anti-aging effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer for at opnå en sundere hud.

Oxygenbehanding er en sikker og velkendt behandling med tilførsel af serum og 90% ren ilt. Det sker uden brug af injektioner og behandlingen udføres med godkendt udstyr til medicinsk brug, som her anvendes i kosmetisk sammenhæng.

Behandlingen gør for alvor noget ved rynker og de fine linjer og giver din hud nyt liv.

Med alderen mindskes mængden af kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, da produktionsevnen gradvist nedsættes efter 25 års alderen.

Med tiden medfører det at:

  • Huden mister sin styrke og fylde
  • Elasticiteten svækkes og huden misster sin spændstighed
  • Hudens evne til at danne og bevare fugtighed forringes pga. mangel på hyaluronsyre.

Der er synlige resultater allerede efter 1. behandling – du får:

  • Et yngre og friskere udseende
  • Genopretning af hudens fugtighedsbalance
  • Forbedring af hudens elasticitet og struktur 
  • Reducering af fine linjer og rynker 

 

Før Behandling

Efter 1 behandling

For at opnå et optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6 – 8 uger.

Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn, tilbyder jeg en kombinationsbehandling med MicrodermaBrasion og OXYgenbehandling.

Microdermabrasion (diamantslibning) er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på en mild, men dybdegående peeling af huden.

Ved diamantslibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer I:

  • En fastere, glattere og yngre hud
  • Masser af glød
  • Reduktion af rynker og ar
  • Reduktion af forstørrede porer
  • Reduktion af pigmentering.

Make-up aften 18. maj 2017

Anna Keller Ikke kategoriseret
PRÆSETATION AF SKØNHEDSKONCEPTET LAKSHMI d. 18. maj kl. 19.00 – 21.00.
 
Du inviteres til en spændende Make-Up Event & præsentation af Lakshmi – et nyt økologisk skønheds-koncept i Danmark.
Der er produkter til både ansigt og krop samt kosttilskud.
 
Lakshmi blev introduceret for pressen i Danmark i november 2015. og siden introduktionen er mærket blevet taget rigtig godt imod. Allerede i februar 2016 blev Lakshmi nomineret ved Danish Beauty Award, og sidenhen er det strømmet ind med positive anmeldelser fra den trykte presse og bloggerne.
 
Lakshmi’s dygtige Make- Up artist Faranak Didar kommer med masser af gode fif, og Camilla Juel Madsen fortæller om produkterne.
 
Det er et begrænset antal pladser så vær hurtig med tilmelding senest d. 17/5-17. (Pris 100 kr. inkl. snacks og “bobler”)
 Ring 5364 5545 eller skriv en mail til Anna@neovitannahudpleje.dk

Kom til NEOVITA AFTEN
d. 28 marts kl. 18:30 – 20:30

Anna Keller Ikke kategoriseret

Tina Moesgaard fra NEOVITA Cosmetic kommer og fortæller om klinikkens hudplejeprodukter, der alle er uden parabener eller andre konserverings- og tilsætningstoffer.

Der vil være mulighed for at prøve nogle af produkterne i løbet af aftenen.
Der er forfriskninger og gaveposer til de fremmødte

Begrænset antal pladser – så først til mølle…
Betaling ved tilmelding 50-. pr. Person
Tag gerne din mand/mor/datter/ven med.

Tina og jeg glæder os til en hyggelig aften sammen med jer.
Tilmelding på tlf. 5364 5545 eller via mail: Anna@neovitannahudpleje.dk

eller kom forbi klinikken, Taastrup Hovedgade 102 tv.

Neovitanna Hudplejes billede.
Neovitanna Hudplejes billede.