Manicure / Shellac / Vinylux Anna Keller

Smukke hænder

Beautiful woman hands and lily flower over white background

Ligesom ansigtet er et spejl - det er det første, du ser - er også hænderne med til at danne det første indtryk af andre mennesker, når du rækker hånden frem for at hilse.

Ansigt og hænder er næsten altid synlige, og de er derfor dit første og vigtigste "visitkort" i mødet med andre mennesker.

Selvom nogle betragter manicure som luksus, er det mere rigtigt at sige, at manicure er en hjælp til at opnå og bibeholde flotte velplejede hænder og negle.

Regelmæssig behandling vil mindske risikoen for flossede neglebånd og rillede eller knækkede negle, og få hænderne til at fremstå velplejede og indbydende. Daglig brug af en god håndcreme/olie vil forlænge resultatet af behandlingen.

På hænderne finder man ofte de første synlige tegn på alder, og derfor anbefaler jeg brug af Hand & nail Care fra Neovita, der består af en mild skum, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte.

Produktet indeholder Omega-3 fedtsyrer og E-Vitamin fra naturlige olier og har plejende egenskaber i form af Previtamin B5 + Hamamelis ekstrakter, og er derfor velegnet til intensiv pleje af hænderne og genopbygning af neglene.

Manicure 400,-

Behandling: (30 min.)
Hænderne sættes i et mælkebad og neglene blødgøres. Neglene bliver filet i facon, og neglebånd skubbes pænt på plads. Herefter poleres neglene op, og behandlingen afsluttes med Solar Oil og en dejlig håndcreme.

Luksus SPA manicure 600,-

Behandling: (50 min.)
Behandlingen består af et dejligt mælke håndbad, hvor neglene blødgøres. Neglene files i facon og neglebånd skubbes pænt på plads. Herefter poleres neglene op så de skinner super flot. Hænderne exfolieres, så de døde hudceller fjernes. Der påføres en dejlig fugtgivende og opfriskende maske, og hænder og arme masseres. Behandlingen afsluttes med en plejende hånd creme samt solar oil.

Shellac

Er du træt af, at din neglelak krakelerer, har lang tørretid og at de aldrig kan holde mere end 1 døgn  -  så vil du ELSKE SHELLAC.

Shellac er en hybrid lak, som er en fusion mellem gele og almindelig lak. Den styrker dine negle og påføres enten på ens naturnegle eller på en forstærkning/forlængelse med gele eller akryl, og behandlingen tager KUN mellem 30-60 min. hvorefter du går fra klinikken med de flotteste negle, som sidder hvor de skal og holder op til 4 uger helt uden ridser eller hakker.

Shellac farvene er hypoallergenic og ”3 Free” som vil sige, at de ikke indeholder formaldehyd, toulene eller dibutyl phthalater. Super god til allergikere og for dig som ønsker et flot og velplejet resultat.

 

Vigtigt at vide

  •  Få altid lagt din Shellac hos en CND uddannet negleteknikker.
  •  Hiv eller skrab aldrig produktet af, fjern det ALTID med shellac remover eller bedre, få det fjernet hos en autoriseret CND forhandler/klinik. 
  •  Brug solarolie 2-3 gange dagligt, for at smidiggøre neglene og for at holde negle og neglebånd fleksible og fugtige.
CND SHELLAC & VINYLUX Lakering af negle
CND Shellac med farve (hænder) 500,-
Aftagning af shellac 200,-

Inkl. pleje af negle og neglebånd

Parafinbehandling 

Parafinbehandling er en ekstra plejende og dybdegående varmebehandling. Den er særdeles velegnet til dig, der har tørre hænder eller fødder og neglebånd, og til dig der er ude eller dig der har hænderne meget i vand. Behandlingen er en effektiv vej til genopretning af ultrabløde hænder og fødder.

Klienter der lider af ledsmerter, har gigt, kolde hænder og fødder, revner i huden eller bare ønsker særlig wellnes har stor glæde af denne behandling.

Den varme parafin (mineralsk olie) genopretter fugtbalancen, øger blodcirkulationen, løsner op og gør huden utrolig blød og smidig. Behandlingen starter med soignering af det ønskede behandlingsområde. Der påføres en nærende lotion ind i huden og hænder / fødder dyppes i et varmt parafinbad og pakkes efterfølgende ind i varme frotteomslag i ca. 15 min. Der afsluttes med let massage og creme.

Det anbefales, at der bruges en fugtgivende og beskyttende creme, f.eks. Neovita Lotus Premium for at vedligeholde den bløde hud og neglebånd og for at bevare effekten af behandlingen.

Vær opmærksom på, at parafinbehandling ikke anbefales, hvis du har åbne sår, nedsat følsomhed for varme/kulde, meget tynd hud, diabetes, neglesvamp, vorter, forhøjet blodtryk eller inflammationer.   

Parafinbehandling af hænder 300

ultrabløde hænder
Behandling: (30 min)
• Hænderne bades
• Let massage i lækker næringsrig creme
• Nedsænkes i varm parafin og pakkes ind i varme omslag
• P.g.a. varmen og indpakningen trænger cremen dybt ned i huden og efterladerhuden blød, smidig og gennemfugtet.

Pleje af fødder

Skincare of a beauty female feet with camomile's flower

Fødderne er den del af kroppen, som er hårdest belastet. Vi går, står og løber og har måske ikke altid det mest hensigtsmæssige fodtøj på i den aktuelle situation eller i forhold til temperatur og vejrlig.

Bemærk: Af hygiejniske hensyn behandles der kun på "raske" hænder og fødder. Ved konstatering af åbne sår, meget hård hud, ligtorne, nedgroede negle, fodvorter, fod- og neglesvamp henviser jeg til behandling hos autoriseret fodterapeut.

SHELLAC & VINYLUX Lakering af tånegle uden fodbehandling

Neglene files let og negleolie påføres neglebånd efter lakering.

CND Shellac med farve (fødder) 500,-

Parafinbehandling af fødder 299,-

Ultrabløde fødder
Behandling: (30 min.)
• Fødderne bades
• Let massage i lækker næringsrig creme
• Nedsænkes i varm parafin og pakkes ind i varme omslag
• P.g.a. varmen og indpakningen trænger cremen dybt ned i huden og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet.