Neovita´s produkter Anna Keller

Insiste & OUT

 Er et overbevisende og effektivt produkt til optimal pleje af huden

Det består af en kombination af et kostsupplement i form af en velsmagende juice og et luksuriøst hudplejende serum og er ideelt til hud, som mangler elasticitet og fylde

Produktet er blevet tildelt den velkendte internationale pris på det 16. europæiske BSB Innovation Price Awards i Amsterdam, for naturlige produkter, deres råstoffer og indpakning.

Hoved ingrediensen i Neovitas Inside & Out er ceramider* som kommer fra stamceller fra Vejbred.
Stamcellerne kan mindske reduktionen af den ekstra cellulære matrix, forsinke cellens alder og skabe en forøgelse af huden densitet og tykkelse og styrke den dermale-epidermale forbindelseszone i huden. De er en sand ungdomskilde for huden!
*Ceramider er en vigtig endogen del af hornlagets lipider (cementlignende substans mellem cellerne). De skaber optimale forbindelse af cellerne i det øvre lag af epidermis og støtter således hudens vigtigste funktion som ydre beskyttelseslag for kroppen.
Kliniske studier af ingredienssystemet  har vist, at kombinationen af indvortes og udvortes brug øger hudens fugtbindende kapacitet langvarigt, og huden bliver således beskyttet mod transepidermal væsketab. Huden fremstår styrket, opstrammet og ungdommelig smidig
Den intensive antioxidante effekt neutraliserer fire radikaler og minimerer oxidativt stress, som delvis er ansvarlig for tidlig ældning af huden.
Neovita inside og OUT repræsenterer en milepæl inden for holistisk skønhedspleje - garanteret sundhedsbevidst, og Aerosolbeholderne er af høj kvalitet og Neovita produkterne er fuldstændig frie fra direkte og indirekte konserveringsmidler og fyldstoffer, hvilket garanterer en fremragende hudkompatibilitet.
Udover den betragtelige anti-rynkeeffekt, kan en stærk hudberoligende effekt opnås ved kløende og skællende hudtilstande. Hudens barriere bliver styrket og langvarigt udglattet.
Der opnås en styrkelse af huden elasticitet, forøgelse af hudens densitet og tykkelse, reduktion af dybe rynker og reduktion af leverpletter.
 

Det Salutogenic Concept

Alle NEOVITA HerbaCeuticalsTM er baseret på The Salutogenic Beauty Concept. 
Sund hud garanteres ved: 
- Ingen konserveringsstoffer af enhver art 
- Sterile mousse dispensere
- Ingen form for fyldstoffer, mineralske olier, siliconeolier og kunstige farver
- Regenerering af den naturlige beskyttende barriere i huden
Med MousseCarrier System benytter NEOVITA en unik teknologi, der sørger for optimal virkestofoptagelse gennem huden. 
NEOVITA Skin Treatment System harmoniserer hudens naturlige barriere og er grundlaget for at opnå de bedste effekter med en mærkbar pænere og glattere hud

 

 

CELL VITALITY3

Med lanceringen af CELL VITALITY3  præsenterer Neovcita en nyskabende hudplejeserie til alle med moderne job og livsstil og med dage, der er længereend 24 timer
CELL VITALITY3 tilbyder effektiv regenerering og beskyttelse mod et nyt fænomen i vores tid: "Digital Aging". 
Digital Aging forårsages af intensiv Smarthphone brug og lang arbejdstid foran en skærm. CELL VITALITY genopretter en sund biorytme på trods af uregelmæssige aktive- og hvilefaser -  den genopretter huden og giver den et frisk og strålende udseende. CELL VITALITY3 er en serie til alle, der ønsker lidt mere. 

Elixir 4 Eyes

Er en intensiv vitaliserende og forfriskende serumgel  til øjenområdet, hvor den forebygger hævelser og mørke rande.
Ingredienssystemet cell Vitality3 og vitamin B3 giver energi og beskytter mod negative påvirkninger forårsaget af blåt lys.
Cellefunktionerne styrkes og hudens egen reparationsmekanisme aktiveres, fine linjer og  rynker reduceres, opsvulmende øjne afhjælpes og huden får et lyst og glødende skær.
 

Ready 4 day

Er det perfekte match til en aktiv dag.
Det innovative ingredienssystem, forfriskende koffein og styrkende Buckeye giver hudcellerne et ekstra boost af energi og beskytter mod negative påvirkninger forårsaget af blåt lys og oxidativ  stress. Din hud får en bemærkelsesværdig vitalitet og udstråling og efterlades silkeagtig og velplejet.

 

 

Recover @ Night

Understøtter hudens egen selvhelbredende evne under søvn.
Sammensætningen af ingredienssystemet  CELL VITALITY3 med sit høje ceramidindhold og det regenererende vitamin B3 fremmer reparationen efter celleskader forårsaget af digital Aging og oxidativt stress.

 

 

Mask 4 Energy

Aktiverer  alle cellefunktioner med en yderst effektiv kombination af ingredienssystemet Natural Cell Vitality Complex, højdoseret hyaluronsyre, maritim energi fra tangekstrakt og salt fra Det Døde Hav. Ingredienssystemet PL Stamcellekompleks understøtter hudens egne reparationsmekanismer. Resultatet er en mærkbar revitaliseret hud.

 

 

Cell Vitality Booster

I krævende og aktive situationer giver Cell Vitality Booster ekstra pleje til din hud med øjeblikkelig fugt og energi fra den kraftige hyaluronsyre og den ekskluseve Natural Cell Vitality Complex. Den styrker, fugter, afbalancerer og reducerer rynker og fine linjer.

Gentle Natural Cleansing

 
 Intensiv og meget mild afrensning, er grundlaget for enhver effektiv behandling.
Uden intensiv rengøring, kan de aktive ingredienser ikke eller kun delvis absorberes af huden
NEOVITA gentle Natural Cleansing indeholder den intensive fugtbooster Bio Aloe Vera og forbereder huden for hudplejeprodukter der følger.

 

 Aloe Cleansing Foam

Beskrivelse: Blid mousse til en særlig mild afrensning. Giver de højeste plejeresultater.
Aktive virkestoffer: Provitamin B5, Aloe Vera, Allantoin, naturlige fugtgivende faktorer (NMF)

Sensitive De Make-up

Beskrivelse: Fjerner let en tung make-up uden at irritere huden. Resultatet er en blød og renset hud.
Aktive virkestoffer: Rapsolie, vindurekerneolie, Aloe Vera.

 Soothing Aloe Tonic

Beskrivelse: Skænker en følelse af friskhed. Alkoholfri.
Aktive virkestoffer: Aloe Vera, planteudtræk fra roser, melissa blomst, salt fra Det Døde Hav, (NMF)

Purifying Mask

Beskrivelse: Absorberer overskydende sebum og hudurenheder bliver mindre. Huden ser frisk og ren ud.
Aktive virkestoffer: Vindruekerneolie, heilerde ler, jojobaolie, mauve og Aloe Vera.

Moisture & Argan Series

Er en værdifuld, stærk fugtighedgivende intensiv pleje serie.
Det innovative virkestofsystem regulerer og styrker de naturlige hudfunktioner,
og sikrer en pre-aging effekt, der hjælper med at forhindre for tidlig ældning af huden. 

Active Day Care

 Active Day Care

Beskrivelse: Meget værdifuld dagcreme. Intensiv fugtgivende og hurtigt indtrængende 24 timers hudpleje. Styrker hudens modstand med en blid pre-aging effekt, også velegnet til pleje af børns følsomme hud.
Aktive virkestoffer: Bio Arganolie, vindurekerneolie, rapsolie, solsikkeolie, planteudtræk af hamamelis, Moisture Plus Complex, provitamin B5 og allantoin. 

Intensive Night Care

Intensive Night Care

Beskrivelse: Righoldig plejecreme med høj blødgørende og fugtgivende egenskaber. Efterlader en meget let film uden at tilstoppe hudens porer. Leverer ultimativ fugt og regenererer hudens barriere. 
Aktive virkestoffer: Sheasmør, abrikoskerneolie, bivoks, vitamin A og E, Bio-Arganolie, udtræk af hamamelis, Moisture Plus Complex og provitamin B5. 

Revitalizing Eye Care

Revitalizing Eye Care

Beskrivelse: Nem og effektiv pleje af det følsomme område omkring øjnene. Den bløde og let fordelbare øjenmousse minimerer mørke rander og hævelser. Efterlader huden glat og strålende. Ideel til det følsomme øjenområde for alle hudtyper. 
Aktive virkestoffer: Rapsolie, jojobaolie, bisabololie, arganolie, salt fra Det Døde Hav, sheasmør og lecithin. 

Neck Decollete Care

Neck & Decolleté Care

Beskrivelse: Den blide men effektive gelemousse er skræddersyet til den følsomme hud på hals og decolleté. Den trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade en fedtet film. 
Aktive virkestoffer: Jojobaolie, arganolie, vitamin A, Aloe Vera, licithin, salt fra Det Døde Hav og allantoin. 
Liposome Serum

Liposome Serum

Beskrivelse: Ekstrem rig cocktail af aktive ingredienser til intensiv hudpleje. Hydrogelemoussen med liposomer sørger for optimal optagelse af virkestoffer. De koncentrerede aktive virkestoffer giver produktet den beige farve. 
Aktive virkestoffer: Sojaolie, beta-sitosterol, roser, hamamelis, ginkgo, hvis te, vitamin A, C og E, Aloe Vera, arganolie, salt fra Det Døde Hav. 
Hydro Balance Mask

Hydro Balance Mask

Beskrivelse: Kombinationen af kraftfulde ingredienser sørger for at det påførte serum optimalt optages i huden under masken. Hydro Balance Mask giver intensiv fugt, stimulerer celle regenereringen, beroliger sart hud og efterlader huden mærkbart silkeblød og glat, rynker og fine linjer mindskes. 
Aktive virkestoffer: Moisture Plus Complex, jojobaolie, squalan, vindruekerneolie, arganolie, hamamelis udtræk og heilerde. 

Mousse Couperose

Beskrivelse: 24 timers intensiv pleje af rødmende hud. Den beskytter og styrker kappilar væggene. Aloe Vera giver fugt og beroliger irriteret hud. For at øge effekten anvendes koncentrat CR før mousse Couperose. 
Aktive virkestoffer: Virkestofsystem Anti-Couperose, glycyrrhetinsyre, Aloe Vera, arganolie og Provitamin B5. 

                                   

Foundation Mousse

Beskrivelse: Innovativ hudpleje mousse for et naturligt, frisk og ensartet base. Foundation Mousse giver fugt og giver en fejlfri mat teint med en blød og naturlig tone. Små uregelmæssigheder forsvinder øjebllikkeligt på grund af lysreflekterende pigmenter, hvilket resulterer i en glat og naturlig hud.  
Findes i tre hudtoner, lys, medium og mørk.  Farverne kan nemt blandes for at opnå de enkelte nuancer. 
Aktive virkestoffer: Abrikoskerneolie, squalan, sheasmør, naturlige jordpigmenter og provitamin B5.

Natural Vitamin Wellness

Natural Vitamin Wellness er en serie af effektive virkestoffer til at bekæmpe frie radikaler. 
Frie radikaler forekommer på huden på grund af stressrelaterede påvirkninger samt overforbrug af solen. NEOVITA Natural Vitamin Wellness bruger højt doserede værdifulde vitaminer til forebyggelse af for tidlig ældning af huden, og regenererer tør og solskadet hud. 

 

VitaminLiposomes

Vitamin Liposomes

Beskrivelse: Righoldig og værdifuld komponeret liposome mousse for en langvarig og intensiv plejevirkning af huden. 24 timers pleje der giver en afslappet hud og sikrer en smidig og plejet hud. Naturlige Polyphenoler fra høj kvalitet af hvad te, virker som en naturlig anti-stress-faktor mod frie radikaler, som er ansvarlige for pre-ældning af huden. Ginkgo ekstrakt forstærker virkningen. 
Revitaliserer og giver huden et rosenrødt, friskt udseende. Ideel til behandling efter høj solpåvirkning. 
Aktive virkestoffer: Provitamin B5, vitamin A, C og E, vindruekerneolie, sojaolie, ekstrakt af hvis te og ginkgo. 

 

 

 

VitaminIntensiveCare

Vitamin Intensive Care

Beskrivelse: Denne intensive rige hudpleje er fantastisk for huden om natten. Ideel til tør hud som 24 timers pleje. Regenereringen af huden understøttes effektivt, hvilket resulterer i en synlig og effektiv forbedring af hudens struktur. Dagen igennem er hudens primære bekymring, at handle mod agressive miljømæssige forstyrrende faktorer, hvor den om natten regenererer og fornyer sig selv. Især i denne fase er de aktive ingredienser en vigtig del for virkningen.  
Aktive virkestoffer: Vitamin A, C og E, provitamin B5, vindurekerneolie, abrikoskerneolie, sheasmør, sojaolie og hvid te. 

 

 

 

 

VitaminPowerMask

Vitamin Power Mask

Beskrivelse: Ultimativ fugtgivende og kølende vitamin gelemaske. Giver en behagelig kølende fornemmelse på huden på grund af geleformlen. Giver huden fugt og med en høj dosis af hyaluronsyre. 
Aktive virkestoffer: C vitaminer fra appelsiner og citroner, pro A vitamin fra gulerødder, hyaluronsyre og salt fra Det Døde Hav. 

 

 

 

 

Vitamin Active Serum

 

Vitamin Active Serum

Beskrivelse: Det ideelle kurkoncentrat til træt og stresset hud. Vitamin Active Serum fremmer celle regenereringen og forsyner huden med vigtige vitaminer. Ideel til overbelastet hud.Huden virker mere strålende og levende. 
Aktive virkestoffer: Vitamin A, C og E, vitamin B5 (forstadie), virkningsforstærkere fra planteriget.

 

 

 

Vitamin Soother

 

Vitamin Soother

Beskrivelse: Intensivt fugtgivende tonic, som giver huden en ekstra dosis af oplivende vitaminer. Virker behagelig kølende og lindrer efter solbadning og beskytter om vinteren mod tør luft og indeklima. Giver huden en øjeblikkelig friskhed. 
Aktive virkestoffer: Aloe Vera, vitamin B5 (forstadie), stabiliseret vitamin C. 

Ultimate Anti-Aging

Den vigtigste forudsætning for et effektivt anti-aging produkt, er en intakt og sund hud-barriere. The Salutogenic Beauty Concept for alle NEOVITA HerbaCeuticalsTM sørger for dette grundlag gennem en optimal fugtbalance i huden. Først når hudens funktioner er normaliseret, kan det effektive virkestofsystem i anti-aging området vise synlige resultater. 
Det virker forebyggende mod miljøbetingede hudbelastninger, virker mod mimikrynker og hjælper med at udglatte rynker som opstår indefra. 

 

AntiAgingLiposomes

Anti-Aging Liposomes

Beskrivelse: Enestående 24 timers pleje, komponeret af værdifulde naturlige anti-aging virkestoffer. Med det eksklusive NEOVITA DERMATRIXTM kompleks modvirkes de 3 mest almindelige tegn på hudældning. Anti-aging effekten forstærker de naturlige fugtgivende faktorer, phytosterole, vitamin E og A, den fineste vindruekerneolie og sheasmør. Stor plejevirkning og synlig forfining af huden, som giver et strålende smukt udseende. 
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM Komplex, hyaluronsyre, planteudtræk fra hvid te og ginkgo, vitamin C, E og A, vindruekerneolie og sheasmør. 

 

 

 

 

anti aging Intensive

Anti-Aging Intensive

Beskrivelse: Ekstrem rig anti-aging natpleje samt 24-timers pleje til meget tør hud. Sammensat af de mest værdifulde naturlige anti-aging virkestoffer. Indeholder det eksklusive NEOVITA DERMATRIXTMkompleks mod de 3 hyppigste tegn på ældning. Med en naturlig plejevirkning og synlig udglatning for et strålende smukt udseende. En plantebooster forstærker reparationsvirkningen fra vitaminerne E og A. 
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM kompleks, hyaluronsyre, sojaolie, planteudtræk fra hvid te og ginkgo, vitaminer C, E og A, vindruekerneolie og sheasmør. 
 
  
 

 

Anti Aging lifting maskAnti-Aging Lifting Mask

Beskrivelse: Mærkbar glat hud med det aktive ingrediens-kompleks DERMATRIXTM kombineret med den fineste vindruekerneolie, jojobaolie og abrikoskerneolie. Høj kvalitet af shea butter og arganolie med de aktive virkestoffer som phytoøstrogen, antioxidanter og E-vitamin. Styrker og genopretter hudens struktur. Ekstrakt fra hvid te og ginkgo giver beskyttelse mod frie radikaler. Hyaluronsyre og Panthenol giver intensiv og langvarig fugt. 
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM kompleks, jojobaolie, sojaolie, vindruekerneolie, abrikoskerneolie, sheasmør, heilerde, vitamin A og E og hyaluronsyre.
 
 
Lifting Eye Care
 

 Lifting Eye Care

Beskrivelse: Intensiv effektiv anti-aging øjenpleje. Huden omkring øjenområdet er yderst sart og tyndt. Lifting Eye Care reducerer hævelser, er fugtgivende og udglatter intensivt. Det synergistisk virkende system DERMATRIXTM virker meget effektivt i denne sarte hudregion. Lifting Eye Care bekæmper med succes fugttab, kollagen reduktion og de skadelige påvirkninger af frie radikaler. Moussen absorberes øjeblikkeligt. 
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM kompleks, hyaluronsyre, Aloe Vera, jojobaolie og sheasmør.
 
 
 
 
 

Hyaluron vitamin

  

 Hyaluron Vitamins 

Beskrivelse: Hjælper celle regenereringen, fylder hudens fugtdepoter og polstrer derved huden indefra. Giver en smidig, rynkereduceret og fast hud. Hyaluronsyren er meget højt doseret. Der skal derfor kun bruges lidt og den arbejdes altid ind med Aloe Cooling Spray. 
Aktive virkestoffer: Meget højt doseret hyaluronsyre, provitamin B5, mimik-rynke reducerende hibiscusekstrakt, vitamin C og E.
 
 
 

 

 
Mimik Relax

Mimik Relax

Beskrivelse: Ekstrakt, der reducerer mimiske rynker og for tidligt ældning af huden. Den efterligner den reducerede effekt (svarende til BOtolinum TOXin). Effekten holder ca. 24 timer efter sidste brug. Beskytter mod miljøbetingede hudbelastninger. 
Aktive virkestoffer: Hibiscusekstrakt, hyaluronsyre, provitamin B5, ekstrakt af hvid te og ginkgo. 

 

 

 

 

Lifting Booster

Lifting Booster

Beskrivelse: Innovativt unikt produkt til intensiv daglig opstramning af ansigt, hals og øjenområdet. Den umiddelbar synlige effekt varer hele dagen. Produktet påføres altid som det sidste. Virkningen mærkes straks. Ekstrakt fra Hibiscus frø virker yderligere beskyttende mod mimiske rynker. 
Aktive virkestoffer: Majsstivelse, hibiscus ekstrakt, ginkgo, sojaolie, hyaluronsyre, provitamin B5 og allantoin.

 

 

 

 

 

AloeCoolongSpray

 

Aloe Cooling Spray

Beskrivelse: Indre og ydre påvirkninger kan udtørre huden. Ørkenplanten Aloe Vera samt provitamin B5 giver intensiv fugt. Aloe Cooling Spray fungerer også som en booster, som aktiverer ingredienserne. Beskytter mod tør luft. Sprayen beroliger huden efter intensiv UV-lys.  
Aktive virkestoffer: Aloe Vera, provitamin B5 og citron-græs ekstrakt. 

 

 

 

 

 

PureAloeMoisturisingGel

Pure Aloe Moisturizing Gel 

Beskrivelse: Intensiv fugtgivende gelemousse. Bruges under den daglig dag- og/eller natpleje. Geleen binder fugten i huden på længere sigt. Også ideel til hudberoligelse og solskoldet hud. Duftfri. 
Aktive virkestoffer: Aloe Vera. 

 

 

 

 

 

 

Aloe Velvet Toner

Aloe Velvet Toner

Beskrivelse: Power-Tonic for ekstremt tør hud, store porer og uren hud. Det naturlige heilerde virker poreforfinende og normaliserer talgproduktionen. Understøtter på en optimal måde lifting og anti-aging produkter, da det trækker ingredienserne ned i de dybere hudlag. 
Aktive virkestoffer: Aloe Vera, heilerde, salt fra Det Døde Hav, hamamelis, ekstrakt fra rose og melissa. 
 

Intensive Seren / Concentrates

Den perfekte supplement af NEOVITA Skin Treatment Systems leveres af den eksklusive intensive serum. 
Tilpasses den enkelte hudtype eller bruges som umiddelbare hjælpere til forskellige hudproblemer. Intensive serum anvendes under den normale pleje. 
Serums

 

Serum HY

Beskrivelse: Højtdoseret hyaluronsyre hjælper huden med at opbygge fugtigheden i huden. Optimalt gennemfugtet hud er resultatet. Serum HY forebygger fine rynker i huden. 
Aktive virkestoffer: Hyaluronsyre og provitamin B5. 

 

Serum MR

Beskrivelse: Intensivt og effektivt koncentrat for at reducere mimik rynker (svarende til BOtolinum TOKSin). Effekten falder efter ca. 24 timer. 
Aktive virkestoffer: Hibiscus ekstrakt, provitamin B5, hvid te ekstrakt og gingko ekstrakt. 

 

Serum NA

Beskrivelse: Synergien fra den meget righoldige virkestofolie kæmpenatlys og den unikke argan olie giver øjeblikkelig hjælp til skællende, irriteret og ru hud. 
Aktive virkestoffer: Kæmpenatlysolie, arganolie og squalan. 

 

Serum B5

Beskrivelse: Ideel til ru hud, skadet hud og ar. Provitamin B5 beroliger og binder fugt. Allantoin gør huden smidig, glat og blød. Indeholder ingen olier. Duft og farvefri. 
Aktive virkestoffer: Provitamin B5 og allantoin. 

 

Serum CR

Beskrivelse: Førstehjælp ved rødmende hud. Understøtter ved rosacea og couperose. 
Aktive virkestoffer: Virkestofsystem anti-couperose, glycyrrhetinsyre, Aloe Vera og arganolie. 

 

Serum AS

Beskrivelse: Sulfoskifeolie hører til de bedst dokumenterede virkestoffer fra naturen. Renser og beroliger uren hud og egner sig godt til skæl og kløe i hovedbunden. Duft og farvefri.  
Aktive virkestoffer: Lys sulfoskifeolie. 

 

Serum PR

Beskrivelse: Mindsker synligheden af store porer og giver huden en glat og mat teint. Duft og farvefri. 
Aktive virkestoffer: Mousse Carrier System med høj virksomme pistacia. 

 

Serum SR 

Beskrivelse: Intensiv serum som beroliger og lindrer irriteret og følsom hud. Duft og farvefri. 
Aktive virkestoffer: Beta-glycyrrhetinsyre, beroligende Echium olie og ballon vine ekstrakt. 

Sebo-Balancing Care

Den innovative hudpleje uden stærke desinficerende indholdsstoffer til effektiv behandling af uren hud (unge og senacne). Styrker og stabiliserer hudens naturlige funktioner. 

 

Purifying Mousse

Purifying Mousse

Beskrivelse: Mild rensemousse især egnet til rensning af blandet og fedtet hud. 
Aktive virkestoffer: Heilerde, sojaolie, naturligt udvundne vaskeaktive substanser, naturligt fugtkompleks. 

 

 

 

 

 

Clarifying Tonic

Clarifying Tonic

Beskrivelse: Virker sammentrækkende og er en beroligende ansigtsvand. Økologiske planteekstrakter fra lavendel, røllike og kulsukker bidrager til at styrke og forstærke huden. Fri for kunstige duftstoffer.  
Aktive virkestoffer: Røllike, lavendel, kulsukker, allantoin og naturlig fugtfaktor.

 

 

 

 

 

24h Sebo Balance Fluid

24h Sebo-Balance Fluid

Beskrivelse: Mat hydrogelmousse. Vandbaseret og ikke fedtende. Beroliger huden og skaber en mat teint. 
Aktive virkestoffer: Røllike, lavendel, kulsukker, allantoin og naturlig fugtfaktor. 

 

 

 

 

Anti Blemish Roll On

Anti-Blemish Roll on

Beskrivelse: Hurtigt virkende aknepen med akneudtørrende virkning. 
Aktive virkestoffer: Hamamelis, heilerde, zink, PCA og isopropylalkohol. 

 

 

 

 

 

 

Skin Purifying Liposomes

Skin Purifying Liposomes

Beskrivelse: Ikke fedtende gel mousse, som hurtigt trænger ind. Ingen hudbelstende desinficerende virkning. Når Skin Purifying Liposomer bruges regelmæssigt, giver det en synlig reduktion af urenheder i huden og forebygger bumser. 
Aktive virkestoffer: 5 gange mere virksomt NEOVITA SEBO-REGULATIVE system, valleproteiner, hvid te, squalan og provitamin B5. 

 

 

 

 

Young Skin - normal hud

Beskrivelse: 24 timers pleje, med hud genopbyggende og plejende egenskaber. 
Aktive virkestoffer: Planteudtræk fra hamamelis, jojobaolie, rapsolie, sheasmør, naturligt fugtkompleks, provitamin B5 og allantoin. 

 

Young Skin - tør hud

Beskrivelse: 24 timers pleje, med hud-genopbyggende og plejende egenskaber. Virker forstærkende og normaliserende på tør hud. 
Aktive virkestoffer: Vindruekerneolie, vitamin A, Palmitat, planteudtræk af hamamelis, jojobaolie, rapsolie, NMF og provitamin B5. 

 

Young impure skin

Young Impure Skin

Beskrivelse: 24-timers hudpleje for ung hud med tildens til urenheder. Virker vitaliserende, styrkende og afbalancerende på uren hud. 
Aktive virkestoffer: Babassuolie, ekstrakt af Ceylon kanel, naturlige fugtgivende faktorer og passionsblomst olie.

Special Skin Care Solutions

Det perfekte supplement til NEOVITA Skin Treatment Systems. De specielle hudpleje muligheder er løsninger, der umiddelbart hjælper for små urenheder eller de første pigmentpletter. 

 

AHA Facial Refiner

AHA Facial Refiner

Beskrivelse: Det ideelle produkt for regelmæssig brug under dag- og natpleje. Fjerner blidt de døde hudceller. Optimerer hudens fugt, udjævner fine linjer og lader pigmentpletter falme.   
Aktive virkestoffer: Mælkesyre, rapsolie, jojobaolie, passionsblomstolie. 
 

 

 

AHA exfoliating mousse

AHA Exfoliating Mousse

Beskrivelse: Mælkesyre og AHA frugtsyre serum. Den eklskusive Time Release Teknologi garanterer en blid, men effektiv forbedring af hudens lipid barriere og stimulerer hudfornyelsen.  
Aktive virkestoffer: Mælkesyre, Time-release teknologi og NMF. 

 

 

Enzyme Peel Set

Enzyme Peel Set 

Beskrivelse: Enzyme Peel: Enzyme peel giver en blid, men effektiv peeling. Lad den virke i ca. 5 minutter. Man mærker den bløde fornemmelse i huden og resultaterne er synlige med det samme. Calendula Skin Toner: Calendula Skin Toner er fri for alkohol. Giver en følelse af velvære og en beroligende frihsked også til følsom hud. Den forfiner porerne og gør at huden ser glat og jævn ud. 
Aktive virkestoffer: Enzyme Peel: Papayaekstrakt og Aloe Vera. Calendula Skin Toner: Morgenfrue og citrongræs ekstrakt og hvedeprotein.

 

 

Neovitene

NEOVITENE

Beskrivelse: Den innovative plejemousse indeholder den værdifulde passionsblomstolie, der dækker huden med et beskyttende lag. Den naturlige linolsyre forebygger udtørring af huden, aktiverer regenereringen og understøtter den naturlige beskyttelse af hudens barriere. Beskytter samtidig mod skadelige miljømæssige påvirkninger. 
NEOVITENE er vinderen af læsernes Choice Awards 2010 i Hongkong. 
Aktive virkestoffer: Passionsblomst, jojobaolie, arganolie, sheasmør, vitamin A og provitamin B5. 

 

 

 

Neovitene intensive

 NEOVITENE INTENSIVE

Beskrivelse: Er ideel til at normalisere ekstrem tør hud og til at fylde og styrke fugt depoterne i huden. NEOVITENE INTENSIVE indeholder foruden den værdigfulde passionsblomst olie, høj kvalitet af sheasmør. Den fineste jojoba og arganolie beskytter og styrker huden, stimulerer og regenererer hudcellerne. Fugtighedsmousse med depoteffekt, provitamin B5 og beskyttende A-vitamin supplerer den rige særlige plejeformel og giver en silkeblød hud. 
Aktive virkestoffer: Passionsblomstolie, sheasmør, jojobaolie, arganolie, allatoin, vitamin A, provitamin B5 og squalen. 

 

 

 

Power Moisturizer

Power Moisturizer

Beskrivelse: Den blide gelemousse giver intensiv fugt og afslapper huden med det samme efter påføring. Den meget langtidsholdbare fugt formel giver en langvarig friskhed. Efterlader huden ren og blød.  
Aktive virkestoffer: Naturligt fugt kompleks, hyaluronsyre i form af den innovative gelemousse.

 

 

Winter Face Protection

Winter Face Protection

Beskrivelse: Giver huden intensiv beskyttelse mod kulde og barkst vintervejr. Winter Face Protection indeholder rige lipider og beskytter huden mod fugttab. Den nærende pleje styrker den beskyttende funktion i huden og øger beskyttelsen i den kolde vinter sæson. Nærer og udglatter og efterlader huden silkeblød og mættet. 
Aktive virkestoffer: Sheasmør, Vinter Face Protection lipidkompleks og naturligt fugtkompleks. 

 

 

Perfect lipcare de luxe

Perfect Lipcare de Luxe 

Beskrivelse: For særlig pleje af tørre, sprukne og sensitive læber. Den fylder læberne med fugt og beskytter mod udtørring af vejr og vind. Indeholder IKKE vand, silikone olier og er helt fri for konservering. 
Aktive virkestoffer: Eksklusiv Echium olie, sheasmør, candelillavoks og vitamin E.

 

Pharaos Secret

Pharaos Secret er en særdeles effektiv anti-stress ingrediens, der tager højde for de mange miljømæssige påvirkninger og belastninger, som huden kommer ud for. Virkningen mod frie radikaler styrker hudens beskyttelse indefra. Udnytter synergien fra granatæbleekstrakt og den unikke Farao-hvede. 

Pharao's Anti-Stress Mask

Beskrivelse: Righoldig mousse pleje maske, der indeholder abrokiskerneolie, sheasmør, jojobaolie og arganolie. Denne multi-aktive basis, af den effektive ingrediens, system Pharaos Secret, med de værdifulde ekstrakter fra Pharaos hvede og granatæble, giver et ideelt grundlag for den intensive pleje. 
Aktive virkestoffer: Granatæbleekstrakt, Pharaos hvede, sheasmør, abrikoskerneolie, arganolie, jojobaolie og NMF.

 

Pharaos Pommegranate Serum

Pharao's Pommegranate Serum

Beskrivelse: Den intensive serum indeholder meget koncentreret granatæble ekstrakt. DE bio-aktive ingredienser i granatæble i kombination med ekstrakt fra den sjældne Pharao's hvede beskytter huden mod stress og negativ miljømæssig påvirkning. 
Aktive virkestoffer: Granatæbleekstrakt, Pharao's hvede, vitamin A og C, sart abrikoskerneolie og arganolie. 

 

Anti pollution mousse

Anti Pollution Mousse

Beskrivelse: 24-timers pleje med ingredienser for miljøbeskadiget og irriteret hud. Det eksklusive produkt indeholder hudstyrkende ingredienser fra Pharaos Hvede og den stærkt koncentrerede granatæble ekstrakt er effektiv mod frie radikaler, der forebygger for tidligt ældning. Passionsblomst, avokado og grapefrø olie beroliger og styrker irriteret hud. 
Aktive virkestoffer: Granatæble ekstrakt, Pharaos Hvede, vitamin A, passionsblomst og avokadoolie.

NEOWHITE - Whitening Produkte

Med det innovative virkestofsystem NEOWHITE opnås en effektiv og synlig hudlysning ved regelmæssig brug. Til dette formål er produktet ikke afhængigt af en undertrykkelse af tyrosinasehæmning, men sørger direkte for at frigive mindre melanin. 

 

Neowhite Lotion

NEOWHITE Lotion

Beskrivelse: Det ideelle produkt til daglig pleje af ansigt, hals, decolleté og hænder. Beskytter huden mod UV strålernes oxidative stress. Sammensætningen bevirker en intens fugtighedsforsyning til huden og giver en behagelig følelse på huden. 
Aktive virkestoffer: Ekstrakter fra olivenfrugt og blade, Radianskin, stabil C-vitamin forbindelse, vindruekerneolie, E-vitamin og provitamin B5.

 

 

 

Neowhite Serum

NEOWHITE Serum

Beskrivelse: Det intensivt virkende serum sørger for en ensartet teint. Den synergistisk virkning af højt doserede aktive virkestoffer, giver en reduktion af pigmentpletter og en flot teint. En mærkbar lysningsvirkning af hudens udseende kan opnås, når det anvendes på et stort område. 
Aktive virkestoffer: Ekstrakt fra olivenfrugt og blade, radianskin, stabil C-vitamin forbindelse, E-vitamin, argan, jojobaolie og allantoin.

 

 

 

 

Neowhite Mask

NEOWHITE Mask

Beskrivelse: Ideelt egnet til anvendelse som en nærende natpleje, til forstærkning af den hudlysende daglige pleje. Den høje koncentration af aktive virkestoffer, kombineret med de rige naturlige olier, giver en intens reparations effekt af huden. 
Aktive virkestoffer: Ekstrakt fra olivenfrugt og blade, Radianskin, stabil C-vitamin forbindelse, sheasmør, abrikoskerneolie, arganolie, jojobaolie og NMF. 
 

Pure Natural Care

NEOVITA Skin Treatment System Pure Natural Care er den perfekte løsning til ekstremt følsom hud.

Cleansing Foam

Beskrivelse: Særlig blød, cremet og let mousse for meget blid, komplet afrensning. Den nærer og fugter huden i afrensningsprocessen.
Aktive virkestoffer: Heilerde, sojaolie, sukker-baserede vaskeråstoffer, urea og kamilleblomst.
DeMake Up

De Make-up

Beskrivelse: Fjerner let kraftig make-up og velegnet til fjernelse af øjenmake-up uden at irritere følsom hud. Huden vil blive let og forfrisket. Specielt egnet til følsom hud.
Aktive virkestoffer: Rapsolie og kamilleblomst.
Soothing Lotion

Soothing Lotion

Beskrivelse: Den beroligende skintonic uden alkohol har en blødgørende og forfriskende effekt. Også nyttig som øjenkompres.
Aktive virkestoffer: Planteudtræk fra rose, melisse og mauve, salt fra Det Døde Hav og fugtfaktorer.
NaturalDayCare

Natural Day Care

Beskrivelse: Fugtgivende og hurtigt absorberende 24 timers pleje. Det styrker huden med en delikat pre-aging effekt. Også velegnet til sensitiv børnehud.
Aktive virkestoffer: Vindruekerneolie, rapsolie, argan, jojobaolie, Liquirecin, provitamin B5, fugtfaktorer (NMF) og allantoin.
Natural Night Care
 

Natural Night Care

Beskrivelse: Ekstrem rig og meget nærende natcreme. Det anbefales til særlig tør og atopisk hud, også som en nærende 24 pleje.
Aktive virkestoffer: Sheasmør, vindruekerneolie, bivoks, vitamin A og E, arganolie, jojobaolie, Liquirecin, provitamin B5 og urea.
Balancing Effect Serum

Balancing Effect Serum

Beskrivelse: Intensivt koncentrat med en særlig rig lægemiddel cocktail for intensiv pleje af huden. Den innovative, hurtigt absorberende hydro gel mousse tillader huden at få optimal gavn af ingredienserne.
Vinder af BEAUTY FORUM Readers Choice Award.
Aktive virkestoffer: Hyaluronsyre, Aloe Vera, licithin, mandelolie, arganolie, allantoin, Liquirecin, vitamin A og sheasmør.
ExtraMoisturizingMask

Extra Moisturizing Mask

Beskrivelse: Masken giver den ekstra intensive ansigtspleje. Kombinationen af indholdsstoffer sørger for, at det under masken påførte intensiv-serum optimalt optages i huden. Et intensivt fugtkompleks i kombination med naturlig Aloe Vera forsegler fugten i huden intensivt.
Aktive virkestoffer: Naturlig fugtfaktorer, liquirecin, jojobaolie, squalan, vindruekerneolie, arganolie og heilerde.
Beskrivelse: 24 timers intensiv pleje af rødmende hud, fri for duftstoffer. Couperose Lotion beskytter og styrker kapillar væggene. Aloe Vera giver fugt og beroliger irriteret hud.
Aktive virkestoffer: Virkestofsystemet Anti-Couperose, Glycyrrhetinsyre, Aloe Vera, arganolie og provitamin B5.
Soothing Eye Care

Soothing Eye Care

Beskrivelse: Det bløde, let fordelbare gel mousse minimerer mørke rander og hævelser og gør huden synes glattere og lysere.
Aktive virkestoffer: Rapsolie, jojobaolie, bisabolol, arganolie, salt fra Det Døde Hav, sheasmør, licithin og Liquirecin.

Anti-aging Eye Care

Beskrivelse: Intensiv anti-aging øjen pleje uden parfume til følsom hud. NEOVITA Anti-Aging Eye Care udglatter, fugter og forebygger hævelser, samt har en opstrammende effekt. DERMATRIXTM har med den særlige synergi effekt, en yderst positiv påvirkning af den sarte hud ved øjen regionen. Den collagen nedbrydende og skadelige virkning fra frie radikaler er synlige tegn som bekæmpes ved brug af dette produkt.
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM, Hyaluronsyre, Aloe Vera, jojobaolie og sheasmør.

Anti-Aging Day Care

Beskrivelse: Enestående 24 timers pleje sammensat af højeste kvalitet af naturlige anti-aging ingredienser. Med den eksklusive DERMATRIXTM kompleks mod de 3 mest almindelige tegn på huden ældning. Anti-Aging effekten forstærker de naturlige fugtgivende faktorer med phytosteroler, vitamin E og A, de fineste vindruekerneolie og sheasmør. Udvikler en varig plejeeffekt og giver en mærkbar glat hud og en blændende teint.
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM Kompleks, hyaluronsyre, udtræk af hvid te og gingko, vitamin C, E og A, vindruekerneolie og sheasmør.

Anti-Aging Night Care

Beskrivelse: Særlig rig anti-aging nat pleje, duftfri. Også ideel som 24 timers pleje til ekstremt tør hud. Indeholder DERMATRIXTM kompleks mod de 3 mest almindelige tegn på hudens ældning. Giver en langtidsvirkende pleje og har en udglattende effekt. En urte booster forstærker genopbygningen af huden og effekten af vitaminerne E og A.
Aktive virkestoffer: DERMATRIXTM kompleks, hyaluronsyre, sohaolie, planteekstrakt fra hvid te og gingko, vitamin C, E og A, vindruekerneolie og sheasmør.
 

XMen Skin Care

X0 Hair, Beard & Body Shower

…er en forfriskende og nærende allround shower-mousse og springbrættet til dit personlige plejesystem!
Dette bæredygtige produkt plejer din krop, dit hår og dit skæg – helt enkelt.
Den sporty og elegante duft matcher NEOVITA Men-ansigtsplejen perfekt og fremhæver dit sensuelle og maskuline udtryk.

Aktive hovedingredienser:

Hampeolie og edelweiss fremmer hudens egne genopbygningsmekanismer.
Det aktive ingredienssystem LIQUIRECIN i kombination med ekstrakt af ballonvin og panthenol har en afbalancerede og lindrende effekt. Menthyllactat understøtter den forfriskende effekt af din X0 Hair, Beard & Body Shower.
Anvendelse:
Forkæl dig selv og hele din krop med dette afslappende og forfriskende shower-produkt! Tag en tilpas mængde X0 Hair, Beard & Body Shower-mousse, og fordel det på den fugtige hud. Den fyldige mousse får hurtigt din hud til at slappe af og føle sig velplejet – på bæredygtig vis.
Tip:
X0 Hair, Beard & Body Shower er også perfekt til at vaske dit hår.
Har du skæg? Du kan bruge X0 Hair, Beard & Body Shower til både vask og pleje.
 

X1 Clear & Refresh

… er en opløftende og rensende gelmousse til ansigtet og første trin i enhver velplejet mands hudplejesystem.
Aktive hovedingredienser:
POWERBOOST X -systemets aktive ingredienser styrker din huds forsvar og giver den ny energi og masser af fugt.
I kombination med det aktive ingredienssystem LIQUIRECIN og panthenol vil selv den mest sensitive og stressede hud blive beroliget og modstandsdygtig.
Anvendelse:
Brug morgen og aften. Fugt dit ansigt med vand, og tag det, der svarer til en valnød, af X1 Clear & Refresh, og massér din hud med cirkelbevægelser. Skyl derefter X1 Clear & Refresh af med masser af lunkent vand.
 

X2 Calm & Tune

… er en multifunktionel og vitaliserende ansigtstoner/aftershave-pleje og udgør 2. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.
Aktive hovedingredienser:
Her arbejder de aktive ingredienser i POWERBOOST X igen tæt sammen med det aktive LIQUIRECIN-ingredienssystem for at sikre en optimalt næret, afbalanceret og beroliget hud.
Anvendelse:
Som tonic:
Brug morgen og aften. Fugt en vatrondel med X2 Calm & Tune, og før den i skæggets vokseretning fra midten af ansigtet og ud mod ydersiden af ansigtet.
Som aftershave:
Efter barbering skal du tage en tilpas mængde X2 Calm & Tune og putte den direkte på huden med hænderne.
 

X3 Eye & Skin Booster

… er en innovativ 2-in-1-booster til intensiv pleje af øjenområdet og ansigtshuden. 
Aktive hovedingredienser:
Det aktive ingredienssystem POWERBOOST X med ekstrakt af edelweiss, ribose og ballonvin i symbiose med B3-vitamin og hyaluronsyre booster hudens egne genopbygningsmekanismer, fremmer dannelsen af nye celler og styrker deres funktioner på bæredygtig vis. Det aktive ingredienssystem BlueLight Protect & Repair beskytter mod ”digital aldring” og støtter hudens reparation efter skader på grund af omfattende HEV-belysning (BlueLight = intensiv brug af computer, smartphone og tablet, LED-skærme, kunstigt lys…).
Symbiosen mellem de meget effektive peptider med rødalgeekstrakt og koffein aflaster øjenområdet og fremmer mikrocirkulationen. Poser og mørke rande under øjnene – ”Farvel!”

Anvendelse:
Brug morgen og aften.

Som øjenpleje:
Tag en mængde svarende til en peanut af X3 Eye & Skin Booster, og påfør den med din ringfinger omkring øjenområdet, idet du masserer den meget forsigtigt ind.

Som særligt effektivt produkt til hele ansigtet:
Tag en mængde svarende til en hasselnød af X3 Eye & Skin Booster, påfør den på renset og tonet ansigtshud, og massér den forsigtigt ind.

Afslut derefter dit personlige hudplejeritual med den anbefalede NEOVITA XMen Skin Care HerbaCeuticalsTM.

 

X4 24h Skin Power Gel

… er en meget effektiv gelmousse til enhver hudtype, som foretrækker et opløftende, intensivt produkt, men stadig med en let og forfriskende tekstur. X4 24h Skin Power Gel er 4. trin i den velplejede mands hudplejesystem.
Aktive hovedingredienser:
Edelweiss genopbygger, ribose opfrisker og ballonvin lindrer. De kombinerede ekstrakter i det aktive ingredienssystem POWERBOOST X giver således optimal næring til cellerne og styrker din huds modstandsdygtighed.
Ingredienssystemet BlueLight Protect & Repair bekæmper aktivt ”digital aldring”, mens B3-vitamin fungerer som ekstra booster for genopbygningen suppleret med stimulerende koffein.
Aloe Vera, Squalan og avocadoolie leverer de essentielle mineraler, sporstoffer og vitaminer, der altid er vigtige for dig som mand. Hyaluronsyre opfylder hudens egne fugtdepoter på bæredygtig vis.
Anvendelse:
Brug morgen og aften. Tag en kugle svarende til en mandel af X4 24h Skin Power Gel eller X4i 24h High Energy, og massér moussen forsigtigt ind i din rensede og tonede hud.

X4i 24h High Energy

… er en fyldig plejemousse med en innovativ formular af aktive ingredienser, som kan tilfredsstille enhver mand, også den krævende. X4i 24h High Energy er 4. trin i hudplejesystemet til den velplejede mand.
Aktive hovedingredienser:
Det aktive ingredienssystem POWERBOOST X er skræddersyet i detaljer til at opfylde behovene hos mænd, der forventer lidt mere. I synergi med de aktive ingredienssystemer BlueLight Protect & Repair og PL StemCell Complex, B3-vitamin, hyaluronsyre og A-vitamin aktiverer det mærkbart og bæredygtigt din huds egne genopbygningsmekanismer.
Med X4i 24h High Energy er den krævende mand fuldt rustet mod alle negative miljøpåvirkninger.
Anvendelse:
Brug morgen og aften. Tag en kugle svarende til en mandel af X4 24h Skin Power Gel eller X4i 24h High Energy, og massér moussen forsigtigt ind i din rensede og tonede hud.