Om Neovita´s produkter Anna Keller

 


Video om Neovita produkterne

                                    

Introduktion til Neovita´s produkter  

Neovitanna Hudpleje anvender produkter fra Neovita Cosmetics, som er et nyt dynamisk hudplejemærke fra SINGER Kosmetik & Pharma i Tyskland. Serien omfatter innovative og professionelle skønhedsprodukter, som kan anvendes på selv den sarteste hud, og kun kan købes hos professionelle kosmetologer.

Ingen kemiske stoffer

Produkterne er rene og naturlige og uden kemiske stoffer, parabener og andre konserveringsmidler / tilsætningsstoffer som f.eks. mineralolie, paraffin og silikone, som findes i en lang række andre produkter. Det sikrer, at huden kan ånde, regenerere og genaktivere de naturlige hudfunktioner, der er forudsætningen for en sund hud.

Kun naturlige planteolier

I Neovita´s produkter indgår alene essentielle ingredienser fra naturlige planteolier, der indeholder vitaminer og fedtsyrer, og som er vigtige for at opretholde hydro-lipidfilmen på huden og understøtte hudens naturlige funktion.

Der findes en produktserie til enhver hudtype f.eks. Pure Natural Care til sensitiv (sart) hud, som bl.a. parfumeallergikere og gravide kan have glæde af.

Der anvendes alene ubehandlede og ubestrålede virkestoffer fra naturen som f.eks. arganolie, antiaging fra hibiscus esculentus m.m., der sammen med få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen, er nødvendige at tilsætte, for at opnå de virkelig gode resultater ved brug af produkterne.

Holdbarhed

Produkterne sælges kun i lukkede aerosolbeholdere, som er gjort holdbare ved tryksterilisering for at sikre kvaliteten og for at beskytte de naturlige virkestoffer mod påvirkning af lys, UV bestråling, ilt og bakterier.

Indholdet kommer ud som en mousse, og virkestofferne fordeles ligeligt med mikrofine skumkugler, der hurtigt trænger ind i huden.

Produkterne er sterile og langtidsholdbare selv under brug, idet skumdispenserens ventil forhindrer forurening af produktet under benyttelsen.

Der er derfor ingen udløbsdato på produkterne.

 

Vær opmærksom på

Ved skift fra dit tidligere produkt kan du få fornemmelsen af, at huden ikke får fedt nok! Det skyldes ikke brugen af Neovita produktet, men det forhold, at huden har reduceret sin talgproduktion som følge af indhold af mineralolier fra tidl. produkter. Det vil normalisere sig efter ca. 3-4 uger.

Husk også at du kan returnere de tomme aerosolbeholdere til  Neovitanna Hudpleje og få tilbagebetalt 2 kr. pr. beholder. Så skåner vi naturen og hjælper hinanden til ed bedre miljø.