Japansk Liftning Anna Keller

Naturlig ansigtsløft uden kirurgi 

Formålet med denne behandling er at stramme huden op, forebygge og forsinke ansigtets naturlige ældning.

Japansk Lifting er en ansigtsbehandling til afspænding og stimulering af huden i ansigtet, der kombinerer ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage, akupressur og rensende og nærende ansigtsmasker.

Japansk Liftning relaterer sig primært mod ansigtet med japanske massagetekniker. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser. Poser under øjnene og misfarvninger bliver kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet og "klart" udseende.

Allerede efter første behandling vil ansigtet have ny glød og udstråling.

            

Det opnår du:

  • Fornyelse af hudens farve og glød
  • Opstramning og reduktion af "slap" hud / fine linjer
  • Reduktion af misfarvning og poser under øjnene
  • Øget blodcirkulation og stimulering af kollagen og elastin
  • Fjernelse af toksiner (affaldsstoffer)
  • Afbalancering af spændinger og hævelser i væv og muskler

Behandlingsmetode

Ansigtet består af en masse muskler, som vi bruger til at udtrykke os med. De skaber vores mimik når vi er glade, stressede, nervøse, har smerter, eller på anden måde er anspændte. Spændin-gerne har imidlertid tendens til over tid at sætte sig fast og blive til permanente rynker.

Japansk Liftning har indflydelse på hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som alle påvirker kroppens energisystem. Der anvendes lange dybe virksomme stræk på ansigtets muskler og væv

Behandlingen udføres kun med naturlige produkter uden brug af kemi, kirurgi, botox. Behandlingen er utrolig afslappende og afstressende, og alle kan få glæde af den.

Behandlingsresultatet varierer fra person til person. Skal behandlingen have langvarig effekt, må du være forberedt på, at det er nødvendigt med flere behandlinger, også selvom du oplever gode resultater allerede efter første behandling.