Vipper og bryn Anna Keller

Farvning og retning af vipper og bryn

Vi er alle født med forskellige øjenbryn og vipper. Tykkelse, farve og form varierer meget, men det er sjældent, at de naturligt vokser perfekt til ens ansigt. Et korrekt formet bryn og flotte farvede vipper giver dit ansigt udtryk og karakter.

Hos Neovitanna hudpleje får du farvet dine vipper og tilrettet dine bryn, så de passer til dig og dit ansigt.  Sammen vælger vi den form og størrelse på øjenbrynene, der passer bedst til din ansigtsform.

Behandlingen giver dig et hurtigt frisk og smukt udseende, som du kan have glæde af i flere uger, og skal du f.eks. på ferie, vil det være et "hit", da du slipper for at tænke på mascara, der løber.

Farvning af vipper giver dig en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper med flot effekt - specielt hvis du har lyse vipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde.

Der farves også med RefectoCil Sensitive uden bejdse. Den er dermatologisk testet og baseret på planteekstrakter, der er særlig velegnet til personer med sarte øjne/hud.

Farvningen holder ca. 6 uger, men overdreven sol og badning vil blege farvningen hurtigere.

Retning af bryn udføres med pincet / voks.

Hvis de flotte markerede øjenomgivelser skal være en del af dig, anbefaler jeg, at du får farvet din bryn og vipper ca. hver 3. - 4. uge for at sikre, at de altid fremstår flotte og velplejede.

For nogle personer kan det være lidt angstprovokerende at få farve tæt på øjnene og samtidig skulle ligge helt stille. Hos mig får du farvet vipperne først og derefter  brynene. Du ligger på en dejlig opvarmet  briks i rolige omgivelser med afslappende stille musik og med beroligende vatrondeller på øjnene, så øjnene holdes i ro - og måske falder du i en let søvn.

Når indfarvningen er færdig tages overskydende farve forsigtigt af, og øjnene skylles med saltvand, der er meget behageligt.

Lash Lift 535,-
Lash Lift med farve 605,-
Lash Lift de lux med farve 655,-

Her får du en biotin / kreatin kur på vipperne til sidst. Du vil opleve, at dit lash lift holder længere, og har du bestilt med farve – Ja så vil farven heller ikke falme så hurtigt! Win-Win!!!!

FØR

EFTER

Lash lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde til at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen. Lash lift giver et smukt løft  i op til 6 - 8 uger afhængig af hårtype og hårstruktur. Et nyt Lash lift anbefales dog hver 4. - 5. uge for at bevare det flotte resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem samtidig med at gamle vipper afstødes.

Lash lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper.

Mascara skal være fjernet inden behandling kan påbegyndes.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved den velkendte og almindelig udbredte form for permanent af vipper

Jeg anvender Elleebana Lash lift produkter til behandlingen for at sikre dig det bedste resultat.

Undgå at udsætte dine Lash liftede vipper for vand, damp, make-up eller sauna de første 24 timer.