CND Shellac / Vinylux Anna Keller

  

                 

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger. CND udvikler skønhedsbehandlinger til hænder og fødder.

CND er verdens største udbyder af produkter til den professionelle neglebranche, (manicure og pedicure) og tilbyder de allerbedste og mest innovative produkter på markedet.

CND Shellac

er et unikt produkt, der giver en særdeles flot og glansfuld lakering uden at skade naturneglen.

Den har styrke som gelé og holder i min. 14 dage, (længere på tånegle). Lakken hærdes med UV-lys, så den er 100 % tør, når du forlader klinikken. CND Shellac er det rigtige valg til dig, der ønsker holdbare og perfekt lakerede negle på både hænder og fødder. Vælg frit mellem mange rigtig flotte farver.

CND Shellac er det mest innovative og prisvindende produkt på markedet og er verdens førende og mest trendsættende indenfor negle, negledesign samt neglepleje. Du er derfor sikret høj kvalitet og lang holdbarhed. CND Shellac er helt fri for toluen, formaldehyd, phthalater, Xylen og methylen. 

NB: Skrab eller fil aldrig din Shellac af, da du risikerer at beskadige dine naturlige negle. Hvis lakken aftages hjemme bør du bruge “CND hjemmeaftagning kit”, som med tilhørende vejledning kan købes i klinikken.

CND Vinylux

er en hurtigtørrende og slidstærk neglelak med høj glans, der også er velegnet til hjemmebrug.

CND Vinylux har en tørretid på ca. 8 min. for alle lag og har op til 7 dages holdbarhed med vinylux Weekly Top Coat. Base Coat er indbygget i lakken. 

Lakken indeholder ikke formaldehyd, formaldehydresin, toulen eller dibutyl phthalater, og kan fjernes som en normal neglelak.