Neovita´s produktlinjer Anna Keller

Gentle Natural Cleansing

En intensiv og grundig afrensning af huden er det vigtigste til en flot hudpleje. Neovita Gentle Natural Cleansing indeholder bl.a den intensive fugtbooster Bio Aloe Vera, som forbereder huden til efterfølgende serum og cremer. 

Moisture & Argan Skin Care

Er en fantastisk intensiv fugtighedsgivende pleje linje son indeholder: Bio Argan Olie der er et kostbart ekstrakt af Argan frugterne.”Marokkos guld” og har til hensigt, at udskyde den naturlige ældning af huden. Bio argan olien har den specielle egenskab, at den indeholder et stort antal Alpha Tocopheroler, som har en meget effektiv antioxident virkning, hvilket giver Argan olien en meget effektiv virkning mod frie radikaler. Linien indeholder også Hamamelis, som er kendt fra indianerne til at fremme helingen af sår, beroligerer huden og har en antibaktiel virkning. Moisture Plus Compleks der er en intensiv fugtgivende kombination, der består af planteglycerin og Urea i højt medicinsk kvalite. Netop fordi de første rynker kommer ved fugttab i huden, som oftest er grundet klima (varme tør lufte), stress m. m er Moisture & Argan linien den perfekte linie, når man ønsker at udskyde ældningsprocessen.

ebo-balance – Unge linje (uren hud)

Den innovativ hudpleje linje til unge med uren hud og til senakne (Voksen akne). Det er vigtigt at rense huden for at fjerne overskydende talg/fedt og bakterier. Det må gerne læres fra en tidlig alder. Neovitas hudpleje får hudfloraen  til at blive i bedre intakt. Så huden føles mere ren og i balance. Linjen indeholder zink og ekstrakter fra Ceylonkaneltræet, som er meget helende og normaliserer den overflødige olieproduktion.

Effektiv hudpleje med Couperose / Rosacea

Hurtig og effektivt resultat for hud, der har tendens til rødme. Produktlinjen er meget effektiv i bekæmpelse og forbyggele af Rosacea og Couperose. Den har en beroligende og antiinflammatorisk virkning på huden. Styrker den kapilære modstandsdygtighed og mindsker permeabilitetet og kapilær skrøbelighed. Linjen indeholder bl.a. udtræk fra hestekastanje og lakridsrod som har helende og antiinflamatoriske egenskaber.

Natural Vitamin Wellness

Er en mindre hudpleje linje af effektive virkestoffer til at bekæmpe frie radikaler. Frie radikaler forekommer på huden pga. stressrelaterede påvirkninger samt overforbrug af solen. Vitamin linien bruger højtdoserede værdifulde vitaminer til forebyggelse af for tidlig ældning af huden, og regenererer tør og solskadet hud. Linjen er baseret på aktive virkestoffer, såsom koncentrat fra appelsin, citron, gulerod, Aloe Vera i en 200 ganges koncentrat. Udover at linien indeholder A, C og E vitaminer, er der også narturlige olier fra mandel, jojoba, abrikoskerner, samt hvid te, som har 3 gange så effektiv virknin mod frie radikaler ift. grøn te.n er perfekt til en intensiv Power kur, hvor hjemmepleje kombineres med klinikkens behandling.

Detox & protect Skin Care

Optimal hudpleje mod negative miljømæssige påvirkninger er vigrig for at forebygge for tidlig ældning af huden og stresset hud. Neovita Anti-Pollution Mousse indeholder det innovative Pharao´s Secret Ingredient System mod frie radikaler og forebygger dermed ældning af huden. Desuden hjælper moussen med at regenerere solskadet hud og lys hud.

NEOWHITE Whitening 

Den eksklusive Neowhite linje efterlader synlige resultater mod pigmentpletter for en perfekt, jævn hudfarve. Der opnås en effektiv og synlig hudlysning ved regelmæssig brug. Især det høje indhold af nataurlige ekstrakter fra olivenblade og oliven i kombination med C-vitamin giver det usædvanlige resultat. Dermed virker NEOWHITE ikke kun til at lysne huden, men virker også særdeles godt på pigmentpletter samtidig med, at den beskytter huden mod oxidativ stress, Således bekæmpes en tidlig ældningsproces af cellerne effektivt.

Ultimativ anti aging med Dermatrix

Neovitas anti age serie er baseret på det unikke virkestof system Dermatrix, som er den perfekte sammensætning af virkestoffer som kan trænge ind i huden. I dette virkestofsystem ses en kombination af vandbaseret og fedt/olie baseret virkestoffer, hvilket er vigtigt ud fra, at de oliebaserede virkestoffer vælger den intercellulære vej mellem stratum corneums celler, hvor de vandbaserede celler vælger den transcellulære vej gennem cellerne. Ud over dette har virkestofsystemet en rynke udglattende og rynke reducerende virkning og hudens elasticitet stiger.

Dermatrix har en tribel virknings effekt udfra følgende kombination:

Bio arganolie, med stort indhold af tocopherol hvilket er lig med en god antioxidant virkning. Olien indeholder som den eneste olie i kombination Phytosterolerne Schottenol og Spinasterol, hvilket sammen sørger for en regenererende anti-age virkning med vedvarende effekt.

Hibiscus Esculentus, som er naturens svar på Botox, den indeholder oligopeptider fra proteinerne i Hibiscusfrø, i langtidsstudier er det bevist at have en forstærkende virkning på hudstrukturen, samt en umiddelbar virkning på udtryksrynkerne.

Matrikiner; Hudens egne Matrikiner fylder rynkerne ud indefra. De tilsatte Matrikiner er en ny generation af peptider som syntetisk fremstilles. De indeholder specielle Aminosyre, de samme som findes i huden, hvilket giver vævsfornyelse og ”udfylder” rynkerne indefra.

Serum og koncentrater

Tilpasses den enkelte hudtype eller bruges som umiddelbare hjælpere til forskellige hudproblemer. Serummer bruges under den normale hudpleje.

Pure Natual Care (for sensitiv hud)

Sensitiv linien er baseret på det innovative Chamillo- Glycytthetin virkestofssystem, som er unikt for Neovita. Chamillo- Glycytthetin er et hudberoligende og betændelseshæmmende virkestofssystem, som indeholder en kombination af lakridsrod som har den beroligende virkning sammen med den helende effekt fra kamillen. Rødme og betændelsestilstande reduceres synligt.

Denne linje er helt fri for alle parfumestoffer.

 Special Skin Care produkter

Det perfekte supplement til Neovita produkterne.  Spænder fra:

Enzym Peel som er til skånsom fjernelse af døde hudceller.

AHA Facial Refiner med målrettet virkning mod misfarvning i huden.

Winter Face Protection der beskytter mod den kolde vinterluft.

Pharao´s Secret en ekstraordinær Detox behandling mod miljømæssig stress.

Sun Care Solutions Neovita´s innovative ingredienssysstem kombinerer det naturlige mineral titandioxid med yderst effektive UV-A absorberende filtre, hvorved solprodukterne både giver solbeskyttelsesfaktor 30 og yder en høj beskyttelse mod de farlige og ældende UV-Astråler. Den lette mousse er let at fordele på huden og absorberes straks uden at efterlade et hvidt lag på huden.. Huden føles behageligt fugtet og beskyttet uden den klistrende og olieagtige fornemmelse, man kan opleve ved nogle solbeskyttende produkter. 

Effektiv skin care for mænd

Skønhed er ikke kun for kvinder. Dette er en helt fantastisk linje, hvor virkestofferne specielt er afstemt til den lidt tykkere herre hud. Linjen er enkel, hurtig og sikker, hvor en frisk yngre udseende og glat hud er resultatet. Linjen er bygget op omkring virkestofsystemet ”Around the World” og indeholder usædvanlige ekstrakter fra alle verdensdele.

Af primære virkestoffer finder man:

  • Aloe vera i en 200 ganges koncentrat.
  • Argan olie, med den effektive effekt mod frie radikaler samt cellefornyende effekt.
  • Druekerneolie og olivenolie
  • Vitaminerne A, B5 og C som er intensive frie radikal fangere.
  • Koffein, som sørger for en levende og frisk udstråling
  • Aligopeptider fra Hibiscusfrø, som forringer muskelsammentrækningen og udglatter derved udtryksrynker.

Den milde Tonic i serien er perfekt til efter barbering, med virkestoffet Hamamelise Colander, der behandler effektivt irritationer og rødme i huden, samt Ginkgo Biloba, som virker opstrammende og opfriskende.

SPA kropspleje

Forkæl dig selv med Neovita SPA Collection. Spa linjen er Luksus produkter, det er de fineste, luksuriøse og meget teknologiske produkter indenfor Neovita. Dette er til kunden der ikke vil NØJES.

SPA linjen er baseret på naturlige olier fra plante udtræk, som tilfører huden den optimale fugt allerede fra Shower Foamen til Bodylotion. De primære virkestoffer i produkterne er lotusblomsten, hibiscus, passionsblomsten, alger, provitamin B5, naturlige olier som raps- og druekerne olie.

Produkterne findes fra Body scrub, Buste serum, Deodorant uden aluminiumklorid, Cellulite cremer, Anti aging body lotion og fod produkter